Kaisa Gabral • 28. august 2019 kell 11:00

Kaubavahetusse ilmusid ohu märgid

Saates "Arvude taga" räägime kaupade ekspordist ja impordist.  Foto: Shutterstock

Külas on statistikaameti ettevõtlus- ja põllumajandusstatistika osakonna juhtivanalüütik Evelin Puura ja äritehnoloogia osakonna projektijuht Karl Annus. Räägime kaupade ekspordist ja impordist, mis seni purjetab veel stabiilsel kursil, kuigi viimane kuu näitab juba ka ohu märke. Lisaks on valminud uhiuus rakendus ettevõtjatele, mille kasutamisel saab teada, millistele turgudele ja mis toodet eksportida tasub.

Saate teises pooles räägivad statistikaameti rahvastiku- ja sotsiaalstatistika osakonna juhataja Heidy Roosimägi ning juhtivanalüütik Kaja Sõstra töötamise registrist ja selle kasulikkusest ettevõtjale. Alates 1. juunist peavad kõik ettevõtjad seda täitma.

Saadet juhib Kaisa Gabral.

Saade "Arvude taga" valmib koostöös statistikaametiga.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum