Kaisa Gabral • 13. september 2019 kell 11:05

Kuidas Saksamaal edukas olla

Saksa ettevõtjaga kohtumisele minnes ära pirukaid kaasa võta.  Foto: Scanpix

Saksamaa on Euroopa Liidu majandusmootor olnud pikka aega. Uus saatesari analüüsib Saksamaa majandusarenguid ning toob kuulajateni kasulikke lugusid ettevõtetelt, kes juba tegutsevad Saksamaal. Saatest saab nippe ja ideid, kuidas Saksa turule minna ja seal läbi lüüa.

Esimeses saates arutleme, kuidas ettevõte saab jala Saksamaal ukse vahele, mida ärikohtumisel sakslasega kunagi teha ei tohiks ning kas paavstilik ausus kohtumisel toob ikka alati edu. Neile ja paljudele muudele küsimustele leiame vastuseid koos Balti-Saksa kaubanduskoja Eesti juhi Tarmo Mutso ning EASi nõuniku Riina Leminskyga, kes esindab Eesti ettevõtteid välismaal. Saatejuht on Kaisa Gabral.

Saadet saad kuulata siit:

Hetkel kuum