Kai Koks • 9. juuli 2020 kell 12:30

Kuumalaine raamatupidamises

Raamatupidaja.ee ärijuht Marianne Lõhmus (vasakul), Mereakadeemia ja Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh ning Äripäeva teabevara toimetaja Kai Koks.  Foto: Andres Laanem

„Teabevara tunni” saates räägitakse sellest, millised põletavad küsimused on raamatupidajatel kriisiolukorras tekkinud ja antakse nõu, kuidas neid lahendada.

Juttu tuleb veel füüsilisest isikust ettevõtjate muredest Eestis võrreldes teiste Euroopa riikidega ning sellest, milline on üks keskmine Eesti pereettevõtja ja missugune on pereettevõtte roll majanduses. Põgusalt käsitletakse ka kontoplaani sisu kirjeldust, mida võib nimetada raamatupidamiskohustuslase kaitsekilbiks. Reklaamkingitustega seotud kannete puhul räägitakse põhilistest vigadest, mida selliste tehingute kirjendamisel tehakse ning kuidas neid eksimusi vältida.

Saates on külas Maret Güldenkoh, kes õpetab Mereakadeemia ja Sisekaitseakadeemia finantskolledžis maksuarvestust ning vastab Äripäeva teabevara veebikeskkonnas tellijate esitatud küsimustele raamatupidamise teemal. Saadet juhivad Äripäeva teabevara toimetaja Kai Koks ja raamatupidaja.ee ärijuht Marianne Lõhmus.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum