Rivo Sarapik • 30. september 2020 kell 10:55
Saated
Ainult tellijale

Parimad joogi- ja toidutootjad kasutavad kriisiaastat kasvamiseks

Õllenaut võitis tänavu joogitööstuse TOPi. Ettevõtte juht Urmas Roots ütles, et ettevõtte käive kasvab tänavu eelmise aastaga võrreldes 100%. Samas ei ole alates sellest aastast enam endist Õllenauti olemas.  Foto: LIIS TREIMANN

Värskes saates "Äripäeva TOP" räägime joogi- ja toidutööstusest. Heidame saates pilgu seljataha ehk mis tõi koha tipus, aga rohkem vaatame tulevikku ehk mitu protsenti käibe kasvu näitavad saatekülaliste ettevõtted sel ja järgmisel aastal, millel kasvuootus põhineb ja koroonaõppetundidest, aga ka keerulisel ajal plaanide tegemisest.

Saates on külas joogitööstuse TOPi võitja Õllenaut juht Urmas Roots ja toiduainetööstuste TOPi Santa Maria juht Rainer Tammet. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum