Kai Miller • 9. november 2020 kell 11:09

Kuidas Eesti Maaülikool häid töötajaid leiab?

Eesti Maaülikooli personalijuht Mare Maruste ning põllumajandus- ja keskkonnainstituudi direktor Aret Vooremäe  Foto: Andres Laanem

Ülikooli värbamisprotsess erineb nii mõnegi aspekti poolest tavalise ettevõtte omast. Eesti Maaülikooli eksperdid jagavad hooaja viimases „Minu karjääri” saates, kuidas leiab ülikool häid töötajaid nii akadeemilises mõttes kui ka tugifunktsioonidesse.

Samuti tuleb juttu sellest, kuidas on ülikooli õpe koroonakriisi tõttu muutunud ja milliste edukate muudatustega plaanitakse jätkata ka edaspidi. Räägime ka, kui palju tudengeid igal aastal maaülikooli lõpetab, kui paljud jätkavad õpitud erialal ning kuhu ülikool ja kõrgharidus tulevikus üldse liikumas on.

Külas on Eesti Maaülikooli personalijuht Mare Maruste ning põllumajandus- ja keskkonnainstituudi direktor Aret Vooremäe.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum