• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ericsson Eesti bürookujundus väldib halli argipäevatunnet

  Kui Pennu maja sisemust iseloomustavad rahulikud toonid, mis harmoneeruvad ümbritseva looduse ja rohelise männimetsaga, siis Ericssoni kontorisse on sisekujundaja Signe Stokas lisanud intensiivset tumesinist värvi, mis muudab kujunduse huvitavamaks ja on maja kõrgematel korrustel paiknevas kontoris ka taeva sümboliks.
  Maja alumiste korruste roheline kujundus sümboliseerib aga maad. Sinine sobib hästi samuti Ericssoni kontseptsiooni, sest firma logoski on sinist värvi.
  Ericssoni büroo juhataja Merike Koolmeistri sõnade kohaselt kaob tänu tumesinisele värvile steriilsus, mida vahetevahel võib kohata heleda ruumikujunduse puhul.
  Büroos võtab külalise vastu sekretär tumesinise laua taga, sinistel, metallivärvi vaheseintega riiulitel on reas Ericssoni tooted.
  Tööruumide värvigamma on rahulikum. Rõõmsust lisavad neis akende ees rippuvad helekollased kardinad -- et mitte lasta tekkida halli argipäeva tundel. Saunaruumi lavalt avaneb läbi suure ümmarguse akna vaade männimetsale ja raudteele. Eesruumis saab puhata lõbusalt lillelise kattega korvmööblis.
  Lahendamist väärivaks disainiprobleemiks selle kontori disainimisel nimetab Signe Stokas seda, kuidas jääda eelarvesse ning ühtlasi luua vääriline sisekujundus suurepärasele arhitektitööle.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.