• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Epsoni tindiprinteril nüüd pisem tinditilk

  Maatriksprinterite turgu valitsenud ja nüüd tindiprinterite alal juhtivate tootjate seas olev Epson on sellest sügisest uuendanud oma tindiprinterite mudeleid, pakkudes suuremat eraldusvõimet tänu väiksematele tinditilkadele ja kvaliteetsemat tavalisele paberile trükki.
  Epsoni tindiprinter Stylus Color 740 on mõeldud kodukasutajale või väikekontorile. Trükkida saab nii mustvalgelt kui ka värviliselt, võrreldes eelkäijatega trükib uus mudel tunduvalt paremini tavalisele paberile.
  Uuel printeril on parandatud ka kilede söötu ja vähendatud tindipiisa mahtu. 6 pikoliitrit on üks väikseimatest tinditilga mahtudest, millega tindiprinterid töötavad. Selline tinditilk tekitab täpi läbimõõduga 45 mikromeetrit, mis on inimsilma eristuspiiri lähedal. Fotode trükkimisel kasutab Epsoni tindiprinter muudetava suurusega tilka, kolme eri suurusega trükkides saadakse fotole omased sujuvad üleminekud. Suuremad tinditilgad tagavad värvi ühtluse, väikesed tinditilgad aga värvipindade servade täpsuse. Suurte tilkadega saab ka kiiremini katta ühevärvilisi pindu.
  Uuel Epsoni printeril on ka USB-pordi liides, mis tagab lihtsa ja kiire ühendamise uuemate seda liidest toetavate arvutitega. USB-port lubab arvutiga ühendada sama pistiku kaudu mistahes välist USB-seadet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.