Epsoni tindiprinteril nüüd pisem tinditilk

23. september 1998, 00:00

Maatriksprinterite turgu valitsenud ja nüüd tindiprinterite alal juhtivate tootjate seas olev Epson on sellest sügisest uuendanud oma tindiprinterite mudeleid, pakkudes suuremat eraldusvõimet tänu väiksematele tinditilkadele ja kvaliteetsemat tavalisele paberile trükki.

Epsoni tindiprinter Stylus Color 740 on mõeldud kodukasutajale või väikekontorile. Trükkida saab nii mustvalgelt kui ka värviliselt, võrreldes eelkäijatega trükib uus mudel tunduvalt paremini tavalisele paberile.

Uuel printeril on parandatud ka kilede söötu ja vähendatud tindipiisa mahtu. 6 pikoliitrit on üks väikseimatest tinditilga mahtudest, millega tindiprinterid töötavad. Selline tinditilk tekitab täpi läbimõõduga 45 mikromeetrit, mis on inimsilma eristuspiiri lähedal. Fotode trükkimisel kasutab Epsoni tindiprinter muudetava suurusega tilka, kolme eri suurusega trükkides saadakse fotole omased sujuvad üleminekud. Suuremad tinditilgad tagavad värvi ühtluse, väikesed tinditilgad aga värvipindade servade täpsuse. Suurte tilkadega saab ka kiiremini katta ühevärvilisi pindu.

Uuel Epsoni printeril on ka USB-pordi liides, mis tagab lihtsa ja kiire ühendamise uuemate seda liidest toetavate arvutitega. USB-port lubab arvutiga ühendada sama pistiku kaudu mistahes välist USB-seadet.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing