• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kiviter sai ajapikendust

  Eesti Põlevkivi nõukogu liige Arvi Hamburg ütles, et nõukogu otsustas, et kuni aasta lõpuni müüb Eesti Põlevkivi Kiviterile põlevkivi senise hinna 75 krooni tonn asemel 50 krooniga tonn. Hinnavahest Eesti Põlevkivile tekkiv kahju, umbes 3,5 miljonit krooni, kirjutatakse sisse Kiviteri üldise võla tagasimaksmise graafikusse. Praegu on Kiviteri võlg Eesti Põlevkivi ees üle 30 miljoni krooni.
  Hamburg märkis, et Kiviter on lubanud kogu võla jupikaupa tagasi maksta, kusjuures esimeses järjekorras maksavad nad kinni hinnavahest tuleneva kahju.
  Eesti Põlevkivi juhatuse esimees Väino Viilup ütles, et eilne otsus oli möödapääsmatu, kuigi on Eesti Põlevkivile kahjulik. «Kiviterile anti veel üks võimalus ja kui nad nüüd ka toime ei tule, siis ei tule nad millegagi toime,» sõnas Viilup.
  Eesti Põlevkivi nõukogu eilne otsus hoidis ära olukorra, kus Kiviter oleks pidanud peatama põlevkiviõli tootmise, mille tagajärjel oleks tööta jäänud kuni 2000 inimest.
  «Ega see ilus otsus ei olnud, aga eks Eesti Põlevkivi mehed saavad aru, et selle otsuse mittetegemine oleks toonud kaasa õlitöötlemise seiskumise,» lausus Hamburg.
  Autor: Raul Ranne
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.