Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Kindlustuse omanikud suurendavad aktsiakapitali

  Eesti Kindlustus kutsub 14. detsembril aktsionärid erakorralisele üldkoosolekule, et otsustada aktsiakapitali laiendamine suunatud aktsiaemissiooni teel 75 miljoni krooni võrra 107,28 miljoni kroonini.
  Varasemate plaanide kohaselt pidi 100 miljoni kroonine aktsiaemissioon toimuma koos seltsi uue strateegilise investoriga, milleks peeti läbirääkimisi Soome suurima kindlustuskontserni Sampo Kindlustusega.
  Eesti Kindlustuse juhatuse esimees Mart Einpalu selgitas, et kuna läbirääkimised potentsiaalse investoriga võtavad oodatust kauem aega, loodetakse kapitali suurendamine teha ära kiiremini. «Hiljem saab müüa osa olemasolevatest aktsiatest, mitte uusi Eesti Kindlustuse aktsiaid,» rääkis ta. Einpalu sõnul ei ole välistatud, et uue omaniku kaasamisel suurendatakse seltsi aktsiakapitali vajadusel veelgi.
  Kapitali suurendamisega sunnivad Einpalu sõnul kiirustama nõuded kindlustusseltsi kapitali ja reservide kattevara kohta. «On näha, et need võivad minna seadusega lubatust teistsuguseks, mistõttu tuleb kapitaliseerimine enne aastavahetust ära teha,» lausus ta.
  Uute aktsiate märkimise aeg on 14.--28. detsember ning selleks emiteeritakse 7,5 miljonit kümnekroonise nimiväärtusega uut nimelist aktsiat. Eesti Kindlustuse 85,6% aktsiate omanik on Hansapanga Grupp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Tallinna Sadama kaubamaht vähenes 20%
Tallinna Sadama tegi teises kvartalis suure kasvu reisijate arvus, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel pool teed minna.
Tallinna Sadama tegi teises kvartalis suure kasvu reisijate arvus, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel pool teed minna.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Lennud täituvad aina rohkem, kvaliteet paraneb sügisel
Juunis suurenes Tallinna lennujaama läbivate liinide täituvus pea 80 protsendini, ent teenuse kvaliteedi paranemist ei ole oodata enne madalhooaega.
Juunis suurenes Tallinna lennujaama läbivate liinide täituvus pea 80 protsendini, ent teenuse kvaliteedi paranemist ei ole oodata enne madalhooaega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.