Keskmise ja suure võimsusega UPS

Peeter Marvet 09. detsember 1998, 00:00

Nagu juuresolevast tabelist näha, on kindlalt möödas ajad, kus suure UPSi tahtja pidi piirduma nadi valikuga. Kuivõrd hinnaklass on samas järgus sõiduautoga, on loomulik kulutada aega ja tutvuda ükshaaval kõigi pakkumistega.

Esimesena tuleks aga endale selgeks teha, kas on parem üks suur või palju väikseid UPSe (kas tasub panna kõik munad ühte korvi?). Suure UPSi ostmise korral on kindlasti olulisim omadus müüjafirma suutlikkus seda vajadusel kiiresti (ja ka profülaktiliselt) hooldada.

UPS ei peagi pidama vastu väga pikka aega, vaid suutma sinu seadmetele selgeks teha, et on aeg ennast unele seada. Kui sa pole vastavat tarkvara installeeri-
nud, siis töötab su UPS samaväärselt piksekaitsega, st veidike pikema voolukatkestuse korral võtab ta ootamatult arvutitelt toite ära.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 08:59
Otsi:

Ava täpsem otsing