27. mai 1999 kell 22:00

Akul nüüd tugevam käivitusvool

Centra Calciumi seeria akusid võib nimetada uue põlvkonna akudeks, mida iseloomustavad tugevam käivitusvool, väiksem veetarbimine ja parem koormustaluvus.

Võrreldes Standardi seeria akudega on uue aku käivitusvool on 30% tugevam ja veetarbimine 66% väiksem. See on saavutatud kaltsiumi lisamisega plaadivalmistusel.

Uus aku talub paremini koormusi ja säilitab oma tööparameetreid isegi väga rasketes tingimustes, nagu sagedane käivitamine linnasõidul, eriti talvepakasega. Centra Calcium talub ka pikemaid, kuni kuuekuulisi käivitamiste vaheaegu.

Calciumi seeria akud sobivad eriti uuematele autodele, millel on palju elektrilisi lisaseadmeid.

Ka Centra Standardi seeria akudel on rida uudseid lahendusi, nagu ümbrikseparaatorid ja radiaalne plaadivõrestik. Tänu neile on akude kasutusiga ja käivitusvõimsus tõusnud tasemele, mis iseloomustas klass kallimaid akusid.

Centra kahe ülejäänud põhiseeria HD (Heavy Duty) ja SHD (Super Heavy Duty) akud on eriti vibratsioonikindlad. Nad taluvad hästi sügavtühjenemist, on hea käivitusvõime, väikse isetühjenemise ja tugeva ehitusega.

Akud on mõeldud raskeveokitele, rasketes teeoludes ja maastikul sõitvatele ning uuema põlvkonna autodele, kus on palju elektrilisi lisaseadmeid.

Hetkel kuum