• Jaga lugu:

  Akul nüüd tugevam käivitusvool

  Centra Calciumi seeria akusid võib nimetada uue põlvkonna akudeks, mida iseloomustavad tugevam käivitusvool, väiksem veetarbimine ja parem koormustaluvus.
  Võrreldes Standardi seeria akudega on uue aku käivitusvool on 30% tugevam ja veetarbimine 66% väiksem. See on saavutatud kaltsiumi lisamisega plaadivalmistusel.
  Uus aku talub paremini koormusi ja säilitab oma tööparameetreid isegi väga rasketes tingimustes, nagu sagedane käivitamine linnasõidul, eriti talvepakasega. Centra Calcium talub ka pikemaid, kuni kuuekuulisi käivitamiste vaheaegu.
  Calciumi seeria akud sobivad eriti uuematele autodele, millel on palju elektrilisi lisaseadmeid.
  Ka Centra Standardi seeria akudel on rida uudseid lahendusi, nagu ümbrikseparaatorid ja radiaalne plaadivõrestik. Tänu neile on akude kasutusiga ja käivitusvõimsus tõusnud tasemele, mis iseloomustas klass kallimaid akusid.
  Centra kahe ülejäänud põhiseeria HD (Heavy Duty) ja SHD (Super Heavy Duty) akud on eriti vibratsioonikindlad. Nad taluvad hästi sügavtühjenemist, on hea käivitusvõime, väikse isetühjenemise ja tugeva ehitusega.
  Akud on mõeldud raskeveokitele, rasketes teeoludes ja maastikul sõitvatele ning uuema põlvkonna autodele, kus on palju elektrilisi lisaseadmeid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.