• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riigikontrolli hinnangul puudub riigi kinnisvara müügil süsteem

  Kontrollist järeldub, et enamikul riigivara valitsejail puuduvad oma valitsemisala tegevus- ja majandusarengu kava, mistõttu pole ka selgust, milliseid hooneid ja rajatisi millises järjekorras võõrandada, teatas riigikontroll.
  Samuti puudub rahandusministeeriumil korrektne andmebaas ja ülevaade objektidest, mille seisundi halvenemist riik ei suuda pidurdada.
  Kõigi riigivara valitsejate arvates tuleks kiiresti võõrandada just need hooned ja rajatised, mille säilimist riik ei suuda tagada.
  Riigivara võõrandamine on küll hoogustunud, kuid eeldatust aeglasemalt ja toonud loodetust vähem tulu, tõdes riigikontroll.
  Riigikontrolli hinnangul peaks rahandusministeerium nõudma teistelt ministeeriumidelt oma valitsemisala tegevus- ja arengukava koostamist, mis oleksid võõrandamiskavadele aluseks, pidama ise arvestust võõrandamistehingute kohta ning koostama paindliku ja turuolukorda arvestava võõrandamispoliitika.
  1997. aastal müüs riik 32 objekti, millest laekus riigieelarvesse 40,9 miljonit krooni ja 1998. aastal 77 objekti, millest pidi laekuma 45,5 miljonit krooni.
  Selle aasta riigieelarvesse peaks laekuma 174,8 miljonit krooni, mis on kaks korda rohkem kui kahel eelmisel aastal kokku.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.