ÄP fototoimetus • 16. detsember 1999 kell 22:00

Tasulise parkimise aeg Tallinnas lühem

Tallinna vanalinnas ning Vabaduse väljaku ja Viru väljaku parklas jääb parkimine ööpäev läbi tasuliseks, kuid kahes viimases muutus parkimine õhtusel ja öisel ajal soodsamaks.

Varem maksis nendes parklates esimese tunni 15 minutit 3 krooni ja alates teisest tunnist 6 krooni. Nüüd tuleb maksta 6 krooni tunnist ehk esimese tunni eest kaks korda ja järgnevatel tundidel neli korda vähem.

Samas toonitas Tallinna liikluskorralduskeskuse parkimise kontrolli osakonna juhataja Vello Lõugas, et märkide ümbervahetamine võib võtta liikluskorraldajatel aega ning igaks juhuks tasub neid enne raha maksmata jätmist vaadata. «Juht peab lähtuma ikkagi liiklusmärgist, mitte teadmisest, et parkimiskord on muutunud,» lausus Lõugas. Ta avaldas siiski lootust, et kõik märgid vahetatakse õigel ajal ümber.

Autor: ÄP

Hetkel kuum