Kalev Kallemets • 22. november 2000 kell 11:38

Ühispank üritab Hansapanka korvpallis võita

Juba kaheksandat korda toimuvat Eesti Pangaliidu korvpalliturniiri on võimukamalt alustanud Hansapanga ja Ühispanga meeskonnad. Siiski pole peale kahte vooru eduseisud selged.

Hansapank on neljal korral küll võitnud karika, kuid Ühispanga meeskonna manageri Timo Martini sõnul on Ühispanga ambitsioon seekord kindlasti võita. Martini kinnitusel on sel aastal kokku pandud eriti tugev meeskond, mis äsja alistas PriceWaterhouseCoopersi esinduse 113:57.

Hansapanga spordiklubi juhi Aare Halliko sõnul löövad Hansapanga mees- ja naiskonnad kaasa paljudes eri liigades võrk-, korv- ja jalgpallis. Kõiki neid tegevusi toetab Hansapank ka rahaliselt. Halliko sõnul on loogika lihtne: ?Mida tervemad on inimesed, seda vähem tuleb haiguspäevi.?

Hetkel kuum