Raimo Ülavere • 4. oktoober 2001 • 1 min
Jaga lugu:

OECD peaökonomist: Uus kasvufaas algab järgmise aasta keskel

Maailmamajanduses jätkub pea aasta aega majanduseisak või ka kahanemine, taas uude kasvufaasi peaks majandus pöörama järgmise aasta teisest poolest, vahendab MTV3 OECD peaökonomisti Ignazio Visco prognoosi.

Visco on veendunud, et USA majanduskasv selle aasta teises pooles tuleb negatiivne, üsna ebakindlad tulevikuväljavaated on ka teiste riikide majandustel.

Visco hinnangul on hetkel äärmiselt oluline säilitada maailmas majanduse globaalsus ja avatud kaubavahetus. Ta ennustab ka üsna järsku nõudluse ja tarbimise langust ülemaailmselt, mis peaks kestma kuni järgmise aasta keskpaigani.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt