Eesti Raudtee on pankrotiohus

19. oktoober 2001, 00:00

Täna lahkuvad Eestist USA firma Omni TRAX esindajad, kes ilmutasid esimesena üksikasjalikku huvi RE Eesti Raudtee- ja mõningate Muuga sadama ehitiste erastamise vastu. Raudteel kaubaveoga tegeleva ja 615 miljoni Eesti kroonise käibega Omni TRAXi president Dwight Johnson tunnistas, et firma eesmärk on erastamise käigus saada enamusaktsiate omanikuks. Vähemusaktsiad võiks esialgu jääda valitsusele ning need võiks tema sõnul panna hiljem börsil müüki.

Hetkeseis: 66 Eesti Raudtee aktsiatest müüdi 5 aastat hiljem ASile Baltic Rail Services.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing