• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Unineti juht ootab 2003. aastal sidehindade langust ja ET kuutasude tõusu

  Unineti juhi Markus Nisula sõnul on 2003. a märksõnaks mobiilsus - sülearvutid, GPRS, WiFi (traadita internet), traadita kontorivõrgud ja m-maksed.

  'Telekommunikatsiooni teenustega üritatakse oma äriprotsesse efektiivsemaks teha, rohkem müüa,' rääkis Nisula.
  Nisula prognoosis, et Eesti Telefon tõstab järgmisel aastal oma kuutasusid, kuna inimesed võtavad pigem mobiili kui lauatelefoni.
  'Muidu lähevad hinnad fikssides alla umbes 10-15%,' sõnas Nisula. 'Mobiilside hindades võib oodata suuremat langust.'
  'Minu andmetel oli suve lõpuks 57% Eesti elanikest mobiiltelefon. 2003. aasta lõpuks ennustan kasvuks 10%, kasvule aitavad kaasa uued teenusoperaatorid,' prognoosis Markus Nisula.
  Tema prognoosil kasvab järgmisel aastal traadita interneti ja GPRSi kasutamine 2-3 korda.
  'Mõlemad vajavad sülearvuti olemasolu, aga sülearvutite arv kasvab ju plahvatuslikult,' lausus Nisula. '
  <pilt#MarkusNisula.jpg#Unineti juhatuse esimees Markus Nisula#150#209#2> Unineti investeeringute mahtu järgmisel aastal ei soovinud Nisula kommenteerida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaks kriisikärbest, mis vajavad mitut tabavat hoopi
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
S&P 500 ja Nasdaq suutsid nädala rohelises lõpetada
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Heiki Einpaul: kõige kõvema kisaga pole alati kõige suurem probleem
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Konkurent Nuutmann kahtlustab Ekspress Gruppi alatus mängus
Ekspress Gruppi kuuluv piletimüügiäri läks uurimise alla, sest konkurent Piletilevi kahtlustab neid alatute võtete kasutamises. Veel mõni aeg tagasi oli aga Piletilevi see, kes konkurentsiametilt trahvi sai.
Ekspress Gruppi kuuluv piletimüügiäri läks uurimise alla, sest konkurent Piletilevi kahtlustab neid alatute võtete kasutamises. Veel mõni aeg tagasi oli aga Piletilevi see, kes konkurentsiametilt trahvi sai.