Inge Rumessen • 14. jaanuar 2003 kell 10:10

Abilinnapea Aivar Pärna saab uue nõuniku

Tallinna abilinnapea Aivar Pärna nõunikuks nimetatakse varem peamiselt rahandusspetsialistina töötanud Raul Vanem.

Elamumajandust kureeriva abilinnapea Aivar Pärna sõnul hakkab uus nõunik tegelema eelkõige elamuehitusprogrammi '5000 korterit Tallinnasse' koordineerimisega, samuti linna käivitatud korterelamutele pakutava intressitoega remondilaenuga, teatas Raepress. 'Püüan elamuehitusse hakata kaasama rohkem erasektori raha,' märkis Raul Vanem.

Raul Vanem on töötanud AS Leks Kindlustuses müügidirektorina, AS Pantlises tegevdirektorina, AS Balti Baas finantsdirektorina, AS Kiviteris finantsnõunikuna, olnud Viru Keemia Grupp AS finantsdirektor ning AS Tallinna Soojuses juhatuse liige. 1972. aastal sündinud Raul Vanem on vabaabielus, kahe tütre isa.

Hetkel kuum