• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rämpspostitõrjujad langesid rünnaku ohvriks

  Paljud inimesed on elanud usus, et kaaskodanike e-posti tobedavõitu ning tüütute reklaamidega ummistavad tegelased on veidi imelikud nurgatagused vennad, kes ei tea päris täpselt, mida nad teevad.
  Niisuguse seisukoha vastu räägib tõsiasi, et internetis spämmijate üle arvepidamist takistatakse igati ? nii seaduslike kui ka ebaseaduslike vahenditega.
  Viimane uudis sellelt rindelt puudutab Osirusoft.comi, mis on dial-up- ehk sissehelistamisaadressidelt tulevale spämmile spetsialiseerunud server.
  See server koostab musta nimekirja, mida kasutavad tuntud rämpspostifiltri SpamAssissini ja Sendmaili kasutajad soovimatutelt aadressidelt saadetud kirjade filtreerimiseks.
  Spamassissin siiski töötab edasi ja kasutajatel soovitatakse laadida uuendus või rivist väljas olev andmebaas programmi kasutatavate andmebaaside seast seadete kaudu eemaldada.
  Orirusoft.com on DDOS-ründega juba pikemat aega avalikust võrgust blokeeritud ning selle ülalpidajad (missioonitundest töötavad inimesed) on otsustanud loobuda edasisest heategevusest n-ö avaliku korra hoidmisel, sest see on tahtliku häirimise abil liialt kulukaks muudetud.
  DDOSi (Distributed Denial of Service) rünne kujutab endast internetist erinevate arvutite ning serveritega, mis on häkkerite poolt hõivatud, ohverserverisse massipäringute tekitamist, et rünnatav arvuti üle koormata, selle sideliinid ummistada ning lõpuks ohvri arvuti rivist välja viia.
  Allakirjutanu isiklik mulje on, et viimase kuu jooksul on tõepoolest ka spämmi ehk rämpsposti hulk oluliselt suurenenud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toidutööstuse juht: uus reaalsus on oluliselt kallim
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Homsest saab kaubelda Punktide aktsiatega
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Netflix koondas tulude langemise tõttu 150 inimest
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Eesti puitmajatootjatele terendab Ukrainas suur tööots
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.