Inno Tähismaa • 15. detsember 2003 kell 12:37

President Rüütel kuulutas välja seitse seadust

President Arnold Rüütel kirjutas täna Kadriorus alla otsustele kuulutada välja seitse seadust.

Välja kuulutati:

Riigikogus 3. detsembril vastu võetud Vabariigi Valitsuse seaduse § 63 muutmise seadus;toote nõuetele vastavuse tõendamise seaduse muutmise seadus;rahapesu tõkestamise seaduse, finantsinspektsiooni seaduse, krediidiasutuste seaduse, politseiseaduse ja väärtpaberituru seaduse muutmise seadus; riigilõivuseaduse ja riigilõivuseaduse muutmise seaduse muutmise seadus;9. detsembril vastu võetud tsiviilõigussuhteid reguleerivate rakendusseaduste muutmise seadus;10. detsembril vastu võetud maaelu ja põllumajandusturu korraldamise seaduse muutmise seadus11. detsembril vastu võetud vedelkütuse miinimumvaru seaduse muutmise seadus.

<pilt2#fotod/Yritused/Eest_Eduka_Arengu_Foorum_2003/Arnold Ryytel6_julia.jpg#600#401#President Arnold Rüütel.>

Hetkel kuum