• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ka talvel tasub telefoni hoida

  Telefoni sattunud lumi tekitab sulades samasuguseid kahjustusi nagu tavaline vesi, halvemal juhul tähendab see aga telefoni kasutuskõlbmatuks muutumist. Seetõttu tasub talvel sportides või lihtsalt õues viibides kanda telefoni sellises taskus, kust telefon ei saa välja kukkuda või kuhu ei pääse lumi.
  Talvine miinustemperatuur mõjutab ka aku tööd. Seega ei tasu imestada, kui mobiili aku talvel õues kasutades mõnevõrra vähem vastu peab kui soojemate temperatuuride juues. Tegu ei ole veaga, mis nõuaks telefoni hooldusesse toomist, vaid lihtsalt aku mahutavuse vähenemisega. Siin ka üks väike nipp: kui telefoni aku talvel õues viibides tühjaks saab, aga üks kõne tuleb ilmtingimata siiski veel pidada, tasub aku mõneks ajaks soojenema panna. Ülessoojenenud akus on piisavalt voolu, et viimane vajalik kõne veel peetud saaks.
  Ehmatada ei tasuks ka sellest, kui telefoni ekraan miinustemperatuuride puhul veidi mõtlikuks jääb.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.