• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teise panga automaadist saldo vaatamine maksu all

  Hansapanga kommunikatsioonijuht Ando Noormets ütles, et ristkasutusega kaasnenud kulu kandis seni kliendi eest pank. ?Meil on täna 417 sularahaautomaati ning mobiiltelefonil töötav tasuta teenus, millelt kontosaldot pärida,? ütles Noormets. ?Oleks patt neid kanaleid mitte kasutada.?
  Võõraste automaatide kasutamine on Noormetsa sõnul levinud aga kohtades, kus automaatide paiknemise tihedus on keskmisest kõrgem, nt suurlinnade tsentrumid. Seega pole tema sõnul tegemist automaatide puudumise küsimusega.
  ?On ka tõsi, et suuremad katteta kulutused seostuvad pankadel infopäringute ning sularahaga seotud tehingutega. Kui käituksime oma kulude osas ükskõikselt, saaksite meid süüdistada klientide rahaga hoolimatus ümberkäimises.
  Sampo Pank küsib teiste pankade automaatide vahendusel tehtud infopäringu eest 3 krooni, Krediidipank aga 2 krooni. Samas on see teenus tasuta Sampo Panga personaalpanganduse ja 7- kuni 25aastastele klientidele ning Krediidipanga Boonus-klubi liikmetele ja 7- kuni 17-aastastele klientidele.
  SEB Eesti Ühispank ja No­r­dea Pank ei võta oma klientidelt saldo vaatamise aga üldse raha ning ei plaani seda ka lähiajal tegema hakata.
  Pankade Kaardikeskuse juhataja Raivo Tinn ristkasutuse hindu konfidentsiaalsusele viidates avaldada ei soovinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Kinni läinud panga omanikud jäid kohtus lõplikult kaotajaks
Kolm aastat tagasi suletud Versobanki omanikud üritasid Euroopa Liidu Kohtus põrmustada finantsinspektsiooni otsust pank kinni panna, kuid kaotasid vaidluse.
Kolm aastat tagasi suletud Versobanki omanikud üritasid Euroopa Liidu Kohtus põrmustada finantsinspektsiooni otsust pank kinni panna, kuid kaotasid vaidluse.