Nädala anekdoot

Marko Pomerants 09. juuni 2006, 00:00

Siseminister Kalle Laanet räägib oma Soome kolleegiga palkadest. Soome minister ütleb: "Minu töötajad saavad 3000 eurot. 2000 läheb korterile, söömisele, sinna-siia... Kuhu aga läheb ülejäänud 1000, see pole enam minu asi."

Laanet ütleb: "Minu päästjad saavad 3000 krooni. Kust nad ülejäänu saavad - see pole enam minu asi."

* * *

Ärimees satub lennukiõnnetusse, jääb ainsana ellu ja leiab ennast üksiku saare rannalt. Robinsoniks on sellel saarel kena rinnakas neidis, kes ärimeest turgutab, poputab, toidab ja masseerib. Neljandal päeval teatab neidis ärimehele, et too võib lõpuks ometi teha seda, millest ta on neli päeva unistanud. "Kas siin on tõesti internetiühendus?" elavneb ärimees.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing