Esmaspäevast algab Tallinnas autovaba nädal

13. september 2006, 13:20

Esmaspäeval algava autovaba nädala raames on kõikidel tallinlastel võimalus katsetada mitmes Euroopa suurlinnas edukalt töötavat 'Pargi ja sõida' süsteemi.

Neljas Tallinna küljes, ühistranspordi sõlmpunktide-peatuste vahetus läheduses, avatakse esmaspäeval valvega parklad, kus parkijad saavad kuni töönädala lõpuni tasuta parkida ja tasuta ühistranspordi päevapileti, teatas Tallinna linnavalitsuse pressiteenistus.

Parklad asuvad Paldiski maantee ääres Õismäe trollide lõpp-peatuses, Lasnamäe kanali alguses busside lõppjaamas, Pirital enne jõge Regati baari juures ning Pärnu maanteel endise Kalevi kommivabriku vastas olevas parklas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing