12. oktoober 2006 kell 10:07

Itaalia elustiilikeskusel on nelja tegutsemiskuuga 366 000 krooni maksuvõlga

Itaalia elustiilikeskus Felicitalia on Viru keskuses tegutsenud kõigest neli kuud, kuid maksuameti andmetel on nende maksuvõlg üle 366 000 krooni.

"Meie maksame makse, kuid me pole rahul reklaamiagentuuri Amore tehtud tööga, kelle turunduskampaania meid ei rahuldanud. Samuti on meil olnud probleeme ehitussüsteemiga. Nende teenuste eest me ei soovi maksta, kuna me pole rahul töö kvaliteediga, " põhjendas aripaev.ee-le maksuvõlga üks Felicitalia itaaliaallasest omanikke Antonio Manno. Ta lisas siiski, et kõik kontrolli all.

Felicitalia omanike sõnul on elustiilikeskus kohalike seas populaarne.

"Kuna meil oli alustades probleeme ehitussüsteemiga ning turundusstrateegiaga, siis tuleb meil nüüd üks suur Itaalia ärimees Eestisse, kes taaskäivitab firma ning uuendab turundusstrateegiad," selgitas Manno.

Felicitalia väidab, et neil on tulevikuga suured plaanid. Eesti on pilootprojekt. Peale uue süsteemi juurutamist plaanitakse vallutada ka Läti ja Leedu ning siis edasi minna Euroopasse.

"Me tahame, et Itaalia elustiili erinevad osad oleksid inimestele kättesaadavad ühest kohast korraga," kommenteeris Manno.

Firma kodulehel on kirjas, et Felicitalia näol on tegemist turundusplatvormiga Itaalia väikefirmadele. Felicitalia meeskond on segu itaallastest, eestlastest ja venelastest.

Itaalia elustiilikeskus Felicitalia on loodud PRO Firmade Osaühingu poolt ning tegutsenud kokku 4 kuud. Osanikeks on Itaalia ettevõtjad Antonio Manno, Maria Paola Mauro, Marilena Carpentieri, Angela Albarani, Giovanna Mingolla ning Gruppo M. G. Srl.

Hetkel kuum