• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aastaks 2015 kerkib Moskvasse vähemalt 60 uut pilvelõhkujat

  Moskva oligarhid hiilgavad maitsetusega, lammutades ajaloolisi hooneid, et teha ruumi uutele ehitistele.

  Aastaks 2015 peaks Moskvasse kerkima vähemalt 60 uut pilvelõhkujat, osa allikaid räägib ka 200 uuest kõrghoonest.
  Moskva uusrikkad on hakanud ehitama kitšihõngulisi sammaste, simsside ja elusuuruses kujudega maju, lammutades selleks ajaloolisi hooneid, vahendas Eesti Päevaleht Saksa ajalehte Welt.
  Kogu Venemaal saab osta krunte, vaid Moskvas mitte, sest kõik krundid kuuluvad linnale: seaduse järgi saab pealinnas sõlmida 49 aastaks üürilepinguid.
  Viimastel aastatel on Moskvas lammutatud 400 ajaloolist hoonet - mõningad neist on asendatud konarlike koopiatega, teised kadusid aga jäägitult ja nüüd täidavad nende aset pseudoajaloolise hõnguga kõrghooned, mille kohalikud on ristinud vampiiri- ja tordistiilis ehitisteks või Lužkovi impeeriumiks.
  Viimase aja ehitised on roosade, valgete, kollaste kaunistustega üle kuhjatud justkui tordid, oligarhide kehv maitse on näha ka peegeldava klaasi, plastist aknaraamide ja kreeka sammaste omavahelisest kombineerimisest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Börsiguru Seppo Saario avaldas nipid, kuidas leida kasvurakette
Soome investeerimisguru Seppo Saario rääkis tänasel investor Toomase konverentsil, milliste põhimõtete järgi tema täna investeerib ning kust tema otsib 10-kordistumise potentsiaaliga aktsiaid.
Soome investeerimisguru Seppo Saario rääkis tänasel investor Toomase konverentsil, milliste põhimõtete järgi tema täna investeerib ning kust tema otsib 10-kordistumise potentsiaaliga aktsiaid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.