Eesti rabad on maineka Briti turismiajakirja edetabelis

08. detsember 2006, 08:31

Brittide mainekas reisiajakiri Wanderlust
avaldas detsembrinumbris uute põnevate reisisihtkohtade edetabeli, kus teisel
kohal pärast Falklandi saari kutsuti matkama Eesti rabadesse.

Retoorilisele küsimusele «kas sooviksite veeta oma järgmise puhkuse kusagil Ida-Euroopa rabas?» järgneb veenev selgitus Eesti rikkumata loodusest, metsade ja rabade rohkusest ja unikaalsusest Euroopas, kirjutas Postimees.

Muu hulgas tutvustatakse rabades matkamise võimalusi ja räägitakse meie metsade uhkusest: karudest, ilvestest, lendoravatest, põtradest ja huntidest. Brittidele pakutakse pea kahenädalast matka Eesti rabasse 1195 naela eest (ligi 27 485 krooni).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2006, 08:31
Otsi:

Ava täpsem otsing