• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Litvinenko juhtumi tunnistaja tervislik seisund on kriitiline

  Aleksander Litvinenko juhtumi tunnistaja Dmitri Kovtun on kriitilises seisundis.

  Venemaa kodanik Dmitri Kovtun andis olulisi tunnistusi Litvinenko mõrva kohta Scotland Yardile ja Venemaa uurimisasutustele. Arstide sõnul on Kovtuni seisund kriitline, vahendas Interfax.
  Vene uurijad teatasid eile, et alustatakse kriminaalasja Vene ärimehe Dmitri Kovtuni mõravakatse suhtes. Kovtun kohtus eksspioon Aleksander Litvinenkoga Londonis enne, kui Litvinenko suri radiatsioonimürgitusse.
  "Kovtun jõudis anda olulisi tunnistusi, mille põhjal otsustasid uurijad alustada kriminaalasja mõrvakatse eest," märkis üks ametnik.
  Venemaa prokuratuuri esindajad keeldusid kommenteerimast juhtumit. Ka Scotland Yard ei andnud kommentaare Kovtuni tervise kohta.
  Arstide sõnul on Kovtunil radiatsiooni tõttu kahjustada saanud eluliselt tähtsad organid, osaliselt maks ja neerud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Video: Kaarel Kotkas räägib ükssarviku sünnist
Värske ükssarviku asutaja Kaarel Kotkas rääkis alles laupäeval toimunud investor Toomase konverentsil oma eduloo taustast.
Värske ükssarviku asutaja Kaarel Kotkas rääkis alles laupäeval toimunud investor Toomase konverentsil oma eduloo taustast.
Toomas Taube: taasiseseisvunud Eestis sai tööõigus ühena esimestest uue seaduse
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Sõjakassat täitnud Starship kavatseb lähiajal ka riskikapitali kaasata
Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust saanud Starship Technologies kavatseb lähiajal kaasata ka riskikapitali ja hoida senist kurssi ehk kasvatada aasta jooksul tegevusmahtu kolm korda, ütles ettevõtte asutaja Ahti Heinla.
Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust saanud Starship Technologies kavatseb lähiajal kaasata ka riskikapitali ja hoida senist kurssi ehk kasvatada aasta jooksul tegevusmahtu kolm korda, ütles ettevõtte asutaja Ahti Heinla.