• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tele2 võitis kohtus Sideametit

  Tallinna Halduskohus rahuldas Tele2 kaebuse Sideameti ettekirjutuse peale, teatas Tele2.

  Tallinna Halduskohus tegi Tele2 jaoks positiivse kohtuotsuse 2004. aastal alanud kohtuvaidluses, kus Tele2 vaidlustas Sideameti ettekirjutuse.
  Sideameti 2004. aasta ettekirjutusega kohustati Tele2 alandama mobiiltelefonivõrgus kõne lõpetamise sidumisteenuse tasusid. Tele2 leidis, et Sideameti ettekirjutus oli alusetu, kuivõrd telekommunikatsiooniseaduse § 42 lg 4 p 4 järgi oli selline ettekirjutus võimalik teha ainult olulise turujõuga ettevõtja suhtes. Sideameti otsuse kohaselt ei olnud Tele2 määratud aastal 2004 olulise turujõuga ettevõtjaks.
  „Vaidlus käis ettekirjutuse õigusliku aluse üle ning kohus leidis, et selline alus Sideametil puudus” kommenteeris kohtulahendit Tele2 arendusdirektor Tarmo Osman. „Tele2 oli eelnevalt järjepidevalt sidumisteenuse tasusid alandanud ning oli ka valmis edaspidi seda tegema.”
  Vaidlustatud ettekirjutus ja kohtuotsus ei ole seotud Tele2 ja Sideameti vahelise poolelioleva kohtuvaidlusega, mis põhineb 1. jaanuarist 2005.a jõustunud elektroonilise side seadusel ja selle raames tehtud turuanalüüsi tulemustel.
  Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 31 miljonile kliendile 22 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 500 000 kliendile. Tele2 eesmärk on pakkuda parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.