Nevski prospekt - 4,3 km vaatamisväärsusi

Arno Mikkor 14. detsember 2007, 00:00

Läänelikkuse juurdumine vene kultuuriruumis on vaidlusteema omaette. Ent garanteeritult pakub see Eestile suhteliselt lähedal asuv suurlinn mujalt tulnud uudistajale eksootilise elamuste buketi venepäraste iseärasustega maitsestatud suurlinlikust sagimisest. Selles miljonilinnas on kõike, mida ainult oskad otsida. Ja vähem kui viis kilomeetrit pikk Nevski prospekt tõestab selle väite paikapidavust täiel määral. Muide, Põhjamaade Veneetsiaks kutsutavas Peterburis asub ligi sada jõge ja ojakest ning enam kui 20 kanalit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing