Hille Tressum • 19. detsember 2007 kell 14:58

Jõuluvana kaebas põlvel istunud daami kohtusse

65aastane kaubanduskeskuses jõuluvana mänginud vanataat süüdistab 33aastast daami oma suguelundi katsumises. Kohus naise üle leiab aset tuleva aasta 3. jaanuaril, kirjutas newsru.com.

Intsident leidis aset Conneticuti osariigis ühes Denveri kaubanduskeskuses, kus jõuluvanaga pilti sooviv 33aastane naisterahvas katsus pildi tegemise ajal mehe privaatpiirkonda. Jõulutaat süüdistab naist sugulise vabaduse piiramises ja avaliku korra rikkumisese.

Süüdistatav ise eitab juhtunut.

Firma, kust jõuluvana kaubanduskeskusesse telliti, RealSantas.comi esindaja sõnul koolitab firma aastas sadu jõuluvanasid ning mitte kunagi varem ei ole sellist intsidenti ette tulnud. Firma esindaja sõnul ei soovi jõulumehe süles istuda ainult lapsed, vaid tahtjaid on ka täiskasvanute seas ning see on reegleid järgides lubatud.

Hetkel kuum