Ametnikule streigiõigus!

Henrik Aavik 12. veebruar 2008, 00:00

Teatavasti ei tohi riigilt palka saavad inimesed streikida. Eesti vedurimehed aga on meie ühiskonnale kinkinud suurepärase uue survevahendi, millega riiki omale palka maksma sundida: passiivne streik. See on nii, et ise streigid võimsalt, kuid samal ajal teed ka tööd edasi. Sõnum saab edasi antud, pildid saab meedias esikaantele ning ka tööandja ei pahanda. Nii diplomaatilist massivastuhakku ei ole vist seni kusagil maailmas toimunud. Ma ei näe põhjust, miks peaks see osale riigi töötajatest keelatud olema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing