CV Online: just finantsjuhtide hulgast sirgub uusi tegevjuhte

Annika Matson 19. veebruar 2008, 16:46

CVO Groupi turundusjuht Tiina Saar ütles
Äripäeva finantsjuhtimise konverentsi "Finantsjuhi 101 nägu" küsitluses, et just
finantsjuhtide hulgast sirgub uusi tegevjuhte.

"Headel finantsjuhtidel läheb Eestis üha paremini ja kui rääkida juhtide karjäärist, siis just finantsjuhtide hulgast sirgub uusi tegevjuhte. Küllap sellepärast, et nad seisavad juhi paremal käel, neil on piisavalt usalduskrediiti, nad kuuluvad enamasti juhtkonda ning lisaks erialastele teadmistele omandavad ka üldjuhtimise kogemust juhtide kõrval," kommenteeris Saar.

Saare sõnul võiksid isikuomadused soovitavalt toetada tema professionaalset imagot. „Milline on hea finantsjuht, pole lihtne öelda. Mõnes mõttes on finantsjuhi tegevus üks neist, mis silma ei torka, ent mis just seetõttu on professionaalne ja sujuv. Siin on abiks sügavad teadmised, ehe loomus ja pühendumus oma valdkonnale ja ettevõttele,“ möönis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2008, 16:42
Otsi:

Ava täpsem otsing