Kalev REC: koostame detailplaneeringut

22. veebruar 2008, 15:33

Kalev Real Estate Company juhatuse liikme
Ott Karolini sõnul koostavad nad hetkel oma Tallinnas Pärnu mnt 139 asuvale
krundile detailplaneeringut.

"Ei oska kommenteerida. Mis puudutab Kalev RECi, siis teeme detailplaneeringut, asi on eskiisi staadiumis. Sinna tulevad jah äripinnad. Loodame lähitulevikus detailplaneeringu algatatud saada,“ kommenteeris Karlon võimalikke muutusi Pärnu mnt 139 kinnistul.

Kas teie võimalik koostööpartner võiks olla Jaanus Otsa ja Olaf Hermani ühine kinnisvarafirmaga Otsa Herman Grupp? „Kalev RECil on suurest kinnistust mõttelised osad. Mis puudutab Kalev RECi, siis meie ajame seal oma asja. Koostööd küll kellegagi ei tee,“ märkis Karlon.

Kui suurt osa nende kinnistust see detailplaneering hõlmab? „Päris suur tükk on, peast öelda ei oskagi. Sisuliselt kogu kvartal on haaratud detailplaneeringusse,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 20:56
Otsi:

Ava täpsem otsing