Vichmann jääb rahast ilma?

Hille Tressum 13. märts 2008, 14:17

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi sõnul tegi
valitsus mõistliku otsuse, jättes keskkonnaministeeriumile riigieelarve
kassaressurssidest Rävala pst 8 kinnistu müügiga seotud kohtuvaidlustega
kaasnenud kulude katteks üle 36 miljoni krooni eraldamata.

„Tegemist on mõistliku otsusega, kuna keskkonnaministeerium on Harju maakohtu otsuse tagatisraha ja viiviste väljanõudmise osas edasi kaevanud,“ sõnas Tamkivi, lisades, et kuna veel lõplikku kohtuotsust selle kohta pole, ei ole ka kindel, et riik peab ärimees Marcel Vichmannile tagastama tagatisraha ja viivised summas 31,5 miljonit krooni.

Täiendavale küsimusele, kes peaks ärimehele oksjonil osalemise tasu tagastama, vastas keskkonnaministeerium, et kohtuvaidlus on alles käimas ja kohus otsustab, kas OÜ RealWAY peab kõne all oleva summa tagasi saama või mitte.

Harju maakohtu otsusega peab keskkonnaministeerium ärimees Marcel Vichmannile kuuluvale OÜ-le RealWAY tagasi maksma 31,5 miljonit krooni, mille ettevõte maksis Rävala pst 8 maja oksjonil osalemiseks. Ettevõte jäi lõpuks hoonest ilma. Lisaks peab keskkonnaministeerium RealWAYle maksma intresse raha kinnihoidmise eest.

Keskkonnaministeerium on Harju maakohtu otsuse ringkonnakohtusse edasi kaevanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. March 2008, 14:17
Otsi:

Ava täpsem otsing