Reiljan lubas Äripäeva kohtusse kaevata

29. juuli 2008, 20:00

Rahvaliidu endine esimees ja
keskkonnaminister Villu Reiljan ütles, et kavatseb ajalehe Äripäev laimu ja
valeinformatsiooni levitamise eest kohtusse kaevata.

Villu Reiljan ütles ERR Uudistele, et Äripäeva artiklis kirjutatu on asjatundmatu vale levitamine. "Peale vale ja faktide moonutamise seal muud midagi ei ole. On üritatud teha eimillestki midagi," ütles Reiljan.

Ühtlasi kinnitas ta, et kavatseb Äripäeva artikli pärast kohtusse kaevata.

Äripäev kirjutas oma 25. juuli artiklis "Reiljan soosis oma advokaadi kalaäri", et endise keskkonnaministri Villu Reiljani advokaat Tarmo Sild juhib kalafirmasid, mis hoolimata röövpüügist said Rahvaliidu ministeeriumitelt suurema osa rahvusvahelistest kalapüügilubadest ja miljonites eurotoetusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 07:39
Otsi:

Ava täpsem otsing