Eesti Post hõlbustab SMS-laenude jagamist

07. august 2008, 12:27

Eesti suurim kiirlaenupakkuja SMS Laen
sõlmis koostööleppe Eesti Postiga, mis teeb võimalikuks kiirlaenutaotlejate
tuvastamise postkontorites üle Eesti, teatas SMS Laen.

SMS Laen tegevjuhi Aaro Sosaare sõnul võimaldab koostöö Eesti Postiga paremini identifitseerida laenusoovijaid ning seeläbi välistada võimalikke laenupettuseid. "Augusti algusest jõustunud koostöölepe võimaldab tulla Eesti Posti laia teeninduspunktide võrguga klientidele lähemale ja neid senisest veelgi paremini teenindada," lausus Sosaar. „Lisaks koostööle Eesti Postiga planeerime lähitulevikus esinduste avamist Lätis ja Leedus, kus on Eestiga sarnane majanduspiirkond.“

Alates augustist on laenusoovijatel võimalik ennast identifitseerida 41 Eesti Posti esinduses. Kõik esmakordsed kliendid peavad end ID-punktis ehk SMS Laenu esindustes või Eesti Posti kontoris - ühekordselt identifitseerima, kuid edaspidi on võimalik laenu taotleda endistviisi vaid interneti või sõnumi vahendusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing