Äripäev Gruusias: sõjast puutumata jäänud rõõmsad aserid

Annika Matson 13. august 2008, 13:04

Äripäeva ajakirjanikud kohtasid Gruusias
aserite küla elanikke, kes olid õnnelikud, et sõjast puutumata jäid.

Äripäeva fotograaf Erik Prozes ja ajakirjanik Romet Kreek sõitsid eile omal käel Gruusiasse. Ajakirjanikud edastasid täna hommikul tehtud pildid.

Äripäeva ajakirjanik Romet Kreek rääkis Gruusia külas aseritega, kellele sõda korda ei läinud: "Kaukaasia külaidüll Gruusias, vaid 50 km kaugusel Tbilisist Armeenia piiri lähistel Šulaveris pärastlõunasel ajal. Lojused aeti koju. Paljud koduaia omanikud või korilased ootasid pikisilmi külast läbisõitjaid, et neile oma kaupa müüa. Aseritest ja armeenlastest külaelanikud said omavahel hästi läbi ja kinnitasid, et nende õnnelikust külast on sõda kaugelt mööda läinud".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2008, 15:43
Otsi:

Ava täpsem otsing