Nordea pensionifondidega saab liituda veel sel hooajal

Annika Matson 04. september 2008, 14:54

Nordea Pank sai Finantsinspektsioonilt loa
hakata eestlastele teist ja kolmandat pensionisammast pakkuma ning liituda saab
nendega 15. septembrist.

Finantsinspektsioon registreeris AS Nordea Pensions Estonia fondid: Nordea Pensionifond A, Nordea Pensionifond B, Nordea Pensionifond C ja täiendava kogumise fond Nordea Pensionifond Aktsiad 100, teatas pank.

"Nordea Life Pensionsi eesmärk on saada turu kolme tipptegija hulka, nagu see on ka praegu kõigis teistes riikides, kus Nordea pakub elukindlustus- ja pensionitooteid," ütles ASi Nordea Pensions Estonia juhatuse liige Angelika Tagel Äripäevale juulis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2008, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing