Pooled kasiinod lähevad hingusele

15. oktoober 2008, 07:58

Riigikogu kinnitab täna ammuoodatud
hasartmänguseaduse, mille mõjul panevad uksed kinni vähemalt pooled Eesti
kasiinod ning magalarajoonidest ja väikelinnadest kaovad pea kõik mängupõrgud,
kirjutab Postimees.

Üle nelja aasta ettevalmistatud uute reeglite jõustamises 1. jaanuaril ei kahtle keegi. «On selge, et õnnemängusaale jääb tublisti vähemaks,» tõdes hasartmängukorraldajate liidu tegevdirektor Tõnis Rüütel. «Kaasa aitab ka majandussurutis.»

Tema sõnul on kaheksa viimase kuuga kinni pandud 18 mängusaali, neist kaheksa on hingusele läinud kahe viimase kuuga. «Surutise ajal teevad inimesed valikuid ja kulutavad vähem raha meelelahutusele,» nentis Rüütel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2008, 08:05
Otsi:

Ava täpsem otsing