Tallinn suurendab ametnike arvu

28. november 2008, 14:16

Töökohtade vähendamise asemel loob Tallinn
neid järgmisel aastal juurde. Praegu on Tallinnas 1665 ametniku kohta, uue
aasta aprillist aga 1685 kohta.

Linnapea Edgar Savisaare sõnul võetakse 12 inimest taksojuhte kontrollima ja kaks inimest lisandub munitsipaalpolitsei koosseisu. Uued munitsipaalpolitseinikud hakkavad korda pidama Tallinna parkides.

Juurde tuleb ka lastekaitsespetsialiste, üks täiendav töökoht luuakse keskkonnaametisse ning üks kommunaalametisse. Samuti laieneb töötute kasutamine hoogtööl, neid hakatakse rakendama ka talvel, rääkis linnapea. Siiani on töötud Tallinna koristanud kevadeti.

Tallinna personalijuht Esta Hein ütles, et ametikohtade arvu suurendamine on linnavalitsuse püstitatud eesmärke arvestades normaalne.

Eesmärke on tuleval aastal aga palju, rääkis Savisaar plaanidest. Remonditakse teid, jätkub rohealade ja kultuuriobjektide korrastamine, püstitatakse mitmeid ausambaid. Jätkatakse munitsipaalelamute ja lasteaedade ehitamist, koolide renoveerimist ning linna kanaliseerimist. Lõpetatakse Rocca al Mare rannapromenaadi ehitus.

Savisaare sõnul laiendab linn ka tasuta juriidilist nõustamist. "Hakkame pakkuma juriidilist nõustamist neile, kellele on koondamisel või töölt vabastamisel liiga tehtud. Arvan, et neid inimesi leidub praegu palju," ütles linnapea 2009. aasta eelarvet tutvustades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. December 2008, 14:46
Otsi:

Ava täpsem otsing