Eesti jäi automessidest ilma

30. jaanuar 2009, 16:08

Kui mullu võitlesid Tallinna automessi
korraldamise eest kaks firmat, siis tänavu konkurentsi pole. Nagu ei ole ka
automüüjate soovi neil messidel osaleda, kirjutab dv.ee.

Autode müügi- ja teenindusettevõtete Eesti liidu (AMTEL) juhataja Jaak Uudla sõnul jäävad tänavu autosõbrad automessidest ilma.

Varem korraldas Tallinna automesse ettevõte Eesti Näitused. Need Motorexi nime kandnud messid viidi läbi Pirita teel asuvas näitusekeskuses. Kuid möödunud aastal meelitas automüüjaid üle teine näituste korraldaja – Orangetime Expo OÜ, mis tegi Saku Suurhallis Rocca al Mares autonäituse Tallinna Motorshow.

Kuna tänavu Orangetime mingit aktiivsust näituse korraldamisel üles ei näidanud, tegi Eesti Näitused edutu katse Motorex taaselustada. "Vaatamata Eesti Näituste poolt pakutud soodustingimustele kõik automüügiga tegelevad firmad nagu ühest suust teatasid, et nemad messist osa ei võta ning nende eelarvetes ei ole ettenähtud kulutusi messile," seletas Uudla.

Ei aidanud isegi Tallinna ettevõtlusameti lubadus toetada Motorexi osalejaid. Pärast seda teatas ettevõte Eesti Näitused ametlikult, et tänavu Motorexi ei toimu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. February 2009, 19:02
Otsi:

Ava täpsem otsing