Hummeri-mees Marek Harik läks pankrotti

03. aprill 2009, 15:11

Harju maakohus kuulutas täna välja
Hummeri-mehena tuntud Marek Hariku pankroti, mida nõudis SEB Pank.

Pankrotimäärus kuulub viivitamatult täitmisele. Kohus määras pankrotihalduriks Kauri Rattuse.

Kohus kutsub Harikut Tartu mnt kohtumajja võlgniku vannet andma 22. aprillil. Võlausaldajate esimene koosolek toimub samas kohtumajas samal päeval kell 10. Võlausaldajaid kohustatakse hiljemalt kahe kuu jooksul andma teada enne pankrotti tekkinud nõuetest võlgniku vastu.

Veebruaris kirjutas Äripäev, et lisaks Harikule käib ka tema firma Estonian Shipbuildingu pankrotiprotsess. Estonian Shipbuildingul oli maailma suuruselt neljanda laevatehase Aker Yardiga poole miljardi kroonine leping. Prantsusmaa laevatehasesse tööle meelitatud eestlastele Harik aga suuremat osa palka välja ei maksnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2009, 14:25
Otsi:

Ava täpsem otsing