Tallinna Vähikliinik taotleb enda pankrotti

31. juuli 2009, 10:23

Tallinna Vähikliinik andis 13. juulil Harju
maakohtusse sisse pankrotiavalduse. Avaldus oli kohtusse viidud
käsipostiga.

ASil Tallinna Vähikliinik on seisuga 31. juuli 2009 maksu- ja tolliameti ees üleval maksuvõlgnevus summas 1,4 miljonit krooni, millele lisandub arvestuslik intress 195 516 krooni, kirjutab Meditsiiniuudised.

Tallinna Vähikliiniku 2008. aasta majandusaruande järgi lõpetas ettevõte mulluse aasta 5,6 miljoni kroonise kahjumiga.

Ettevõtte juhtkond eile, kui kliiniku sulgemine avalikuks tuli, teemat kommenteerida ei soovinud. "Ma olen praegu puhkusel ja tööasjadega praegu ei tegele," vastas juhatuse liige ja ettevõtte üks omanikke Hele Everaus. Ta keeldus rääkimast, milline on hetkel vähikliiniku staatus ja mis saab edasi.

Juhatuse liikme Peeter Padriku telefonil helistades ei soovinud vastaja oma nime korrata ning küsimusele, et kas see on Tallinna Vähikliiniku number, vastas eitavalt. Hilisemal tagasihelistamisel oli kõne suunatud kõneposti.

Ettevõtte endise sekretäri sõnul peatati Tallinna Vähikliiniku tegevus juuli keskel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2009, 10:25
Otsi:

Ava täpsem otsing