Skandaalne ärimees kaebas komissari kohtusse

09. oktoober 2009, 09:02

Põhja prefektuuri majanduskuritegude
talituse ülemkomissar Rocco Ots käib skandaalsele ärimehele Margus Valdesele
kuuluva firmaga kohut kinnistu ostmisega sõlmitud, kuid hiljem üles öeldud
teeninduslepingust tulnud väidetava võla pärast.

Valdese firma AS Morrison Invest esitas 2007. novembris Harju maakohtule hagi Rocco Otsa vastu, paludes temalt välja mõista teeninduslepingust tulenev põhivõlg 13 160 krooni ja viivis kuni hagi esitamiseni – 14 996 krooni, kirjutab Õhtuleht.

Hagiavalduse kohaselt sõlmisid Margus Valdes ja Otsa abikaasa 2001. detsembris kinnistu ostu-müügi, isikliku kasutusõiguse seadmise ja asjaõiguslepingu, mille alusel Otsa abikaasa ostis Haabneeme alevikus kinnistu. Lepingu järgi sõlmis kostja hagejaga teeninduslepingu, mille järgi pidi makstama teede, elektrisüsteemi, tänavavalgustuse ja asumi kommunikatsioonitrasside üldise korrashoiu ja turvamise eest 506 krooni kuus. 2006. aastal tegi kostja lepingu ülesütlemise avalduse.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2009, 10:23
Otsi:

Ava täpsem otsing