Laar: Savisaar peab oma supi nüüd ise sööma

19. oktoober 2009, 15:16

Tallinna finantsolukord ja eelarve on
praegu kehvas seisus ja Keskerakond peab nüüd ise selle ära klaarima,
ütles IRLi esimees Mart Laar täna pressikonverentsil.

„Savisaar peab seda suppi, mida ta kokku on keeranud, nüüd ise sööma,“ ütles Laar, kes mõnevõrra tundis ka kergendust, et Keskerakond Tallinna linnavalitsuses jätkab. Laar lisas, et nad püüavad opositsioonis vähendada kulutusi, mis lähevad Keskerakonna propagandale. Samuti püüavad nad takistada monopolide teket.

Samas nentis Laar, et Keskerakonnalt võiksid kõik erakonnad õppida, kuidas venekeelsete elanikega suhelda. Ta lisas, et Laari kohvikus käis palju mitte-eestlasi, kes nõudsid ja palusid, et nendega rohkem suheldaks. „Mitmed meie kohvikukülastajad ütlesid, et infot pole piisavalt ega tea, keda peale Keskerakonna kandidaatide veel valida saaks,“ märkis Laar.

Laari sõnul kukkus IRLi, Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatide ühisrinne läbi, sest nad tegid liialt vähe koostööd ega pakkunud välja ühist alternatiivi. Laar lausus, et Keskerakond kavatseb sotsidega kampa lüüa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2009, 07:15
Otsi:

Ava täpsem otsing