SEB hakkab uut juhti otsima

21. oktoober 2009, 09:44

SEB hakkab otsima uut juhti, panga senine
juht Ahti Asmann asub 1. jaanuarist juhtima SEB Ukraina panka.

„Ahti kogemus SEB Eesti juhina majanduslanguse perioodil tegi temast parima kandidaadi juhtima SEB Ukraina panka. Ukraina pangandusturg on hetkel väga keerulises olukorras ning Ahti on kõige parema kogemustepagasiga inimene sealseid operatsioone juhtima. Ma tänan Ahtit hea töö eest panga juhtimisel Eestis ja soovin talle edu uues ametis,“ kommenteeris SEB Balti Divisjoni juht Martin Johansson.

„Ahti väärtuslik kogemus kohanemisel kiirelt muutuvate majandusoludega teeb temast väga hinnatud inimesese SEB Ukraina panga juhina. Ahti ülesandeks SEB Ukraina juhina on rakendada kogutud kogemusi ja teadmisi Ukraina turul,“ lisas SEB uute turgude divisjoni juht ja SEB Ukraina panga nõukogu esimees Mats Kjaer.

„Majanduses on näha stabiliseerumist ning seda peegeldab ka SEB statistika: laenuportfelli kvaliteet on püsinud stabiilsena terve aasta teise poole. Loomulikult on veel vara loota, et raskused on juba seljataga, kuid vähemalt suurem kukkumine on möödas. Mul on heameel, et oleme suutnud kliente keerulisel ajal hästi teenindada ning et pangal on tugev meeskond, kes seda tegevust jätkab,“ kommenteeris SEB juhatuse esimees Ahti Asmann.

SEB Pank on algatanud värbamisprotsessi uue juhatuse esimehe leidmiseks. Ahti Asmann jätkab juhatuse esimehena kuni 1. jaanuarini 2010.

Ahti Asmann alustas tööd pangas 1994. aastal. Aastatel 2001-2006 juhtis ta jaepanganduse divisjoni. Augustis 2006 sai ta SEB Eesti Ühispanga juhatuse liikmeks, juhtides jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonda. 2007. aasta augustist on Ahti Asmann SEB Panga juhatuse esimees. Ahti Asmann lõpetas 1995. aastal Tartu Ülikooli majandusteaduskonna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2009, 21:23
Otsi:

Ava täpsem otsing