Muutub terve DnB NORD grupi juhatus

Kaisa Gabral 24. november 2009, 12:28

Alates tänasest viib DnB NORD sisse muudatused grupi juhatuses, mis jõustuvad alates 4. detsembrist 2009. aastal.

Bank DnB NORD A/S on laiendanud grupi juhatust viienda liikme, grupi ärijuhi võrra, kes hakkab vastutama kõikide üksuste tulu poole eest üle kogu organisatsiooni. Sellele ametikohale on määratud Läti DnB NORD Banka juhatuse esimees ja peadirektor Andris Ozolinš.

Grupi finantsjuhiks on määratud praegune Leedu DnB NORD Bankase juhatuse liige ja asepresident Dr. Jekaterina Titarenko. Grupi senine finantsjuht Jan Ovesen jääb vastutama grupi finantsaruandluse eest peakontoris Kopenhaagenis. 

Grupi ärioperatsioonide juht Jan Kühnel astub tagasi juhatuse liikme kohalt, kuid jääb vastutama grupi IT operatsioonide eest. Grupi ärioperatsioonide juhi ametikohta täidab kuni lõpliku asendaja määramiseni grupi peadirektor Thomas Bürkle. Grupi riskijuhina jätkab Torstein Hagen.

Lisainfo grupi uute juhatuse liikmete kohta:

Andris Ozolinš liitus DnB NORD Bankaga 1999. aasta septembris, esmalt juhatuse liikme ja seejärel (alates 2001. aastast) panga aseesimehena. Andris Ozolinš on ka Läti Kommertspankade Assotsiatsiooni nõukogu esimees.

Dr. Jekaterina Titarenko on töötanud DnB NORD Bankase finantsriski osakonna juhatajana alates 2003. aastast. Jekaterina Titarenko on omandanud sotsiaalteaduste doktorikraadi. Enne DnB NORD Bankasega liitumist töötas ta seitse aastat Leedu Panga krediidiasutuste järelvalve osakonnas.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2009, 12:28
Otsi:

Ava täpsem otsing