Väinu Rozental • 23. mai 2010 kell 10:33

Ivari Padar: tuleb julgeda teha suuri asju

Jõhvis täna Rahvaliidu kongressi tervitanud sotsiaaldemokraat Ivari Padar kutsus rahvaliitlasi langetama arukaid, maarahvale kasu toovaid otsuseid, edastab erakond oma pressiteates.

„Tänane peaküsimus ei ole mitte see, kes ühineb kellega ja kes jätkab iseseisvalt. Põhiküsimus on, kas neil jõududel, kes võiksid maainimeste eest seista, on järgmises Riigkogus piisavalt jõudu. Kui mõtleme suurelt ja julgeme teha suuri asju, siis ei pea pärast järgmisi valimisi kurtma ja kiruma, et miks keegi lihtsa inimese ja maamehe asja ei aja," lausus Padar.

Europarlamendi saadiku sõnul on oluline keskenduda sellele, mis mõlemat erakonda seob, ja mida on võimalik oma jõude ühendades ära teha.

"Meie ühinemispüüdlusi ei ajenda mitte soov, et Rahvaliit Eesti poliitiliselt kaardilt kaoks, vaid mure, et see võib juhtuda, kui sotsiaalselt ja regionaalselt vastutustundlikud jõud ei koondu," osutas Padar vajadusele säilitada rahvaliitlaste ideed ja visioon ning anda neile senisest tugevam kõla.

Hetkel kuum