Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kommunikatsioonikulud jäetakse samaks

  Kommunikatsiooniettevõte In Nomine viis 50-500 miljoni kroonise käibega ettevõtete seas läbi küsitluse, kust selgus, et enamus ettevõtjatest jätab oma kommunikatsioonikulud samaks.

  Kuid 17% vastanutest pigem suurendab, kui vähendab kulutusi ja vaid kümme protsenti vastanutest soovib järgmisel aastal kommunikatsiooniga seotud kulutusi vähendada.
  2008. aastal soovis kommunikatsiooniga seotud eelarvet suurendada tervelt 38% vastanutest.  Tagantjärele võib ju mõelda, et küllap näitas see head aega.
  AS Salvesti nõukogu esimehe Veljo Ipitsa sõnul pole kokkuhoid alati ka õige. „Tuleb alati kaaluda, mis on see tulemus, kuhu jõuda soovitakse,“ lausus Ipits.
  Mina ütleks nii, et kui on ikkagi vaja, siis tuleks ka kulutada ja maksta võibolla ka päris korralikku hinda, lisas Ipits.
  Samas tuleks Ipitsa hinnangul ka kõik läbi rääkida ning selgeks teha, et tehtud kulutus oleks seda ka väärt.
  „See ei ole tõesti see koht, kus vähemalt meie sektori ettevõtted vajadusi kokku peaksid hoidma,“ neetis Ipits. Tema sõnul ei ole viimasel ajal väga palju suhtekorraldusettevõtte teenuseid kasutatud.  „Meil on küll oma reklaamiagentuurid, kelle töid me kasutame,“ kommenteeris Ipits.
  Suhtekorraldusettevõtte teenust kasutatakse siis, kui on uue asja presenteerimine või siis pakiline vajadus selle tegemiseks.
  „Meil on oma turundusseltskond, kes on juba pikka aega tööl olnud, et kui midagi igapäevast vaja on, siis saame ise hakkama,“ neetis Ipits, kes muidu suhtleb suhtekorraldusfirmadega päris palju. „Käies nendel üritustel tundub, et viimasel ajal on tõesti paremaks läinud, kui kümmekond aastat tagasi,“ lausus Ipits.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.